Ta kontakt med oss

GeoSense SA er et landmålingsfirma som påtar seg de fleste typer geodata-oppgaver over hele landet

kontakt

Gravkart

Tjenster

Vi kan tilby en rekke tjenester for digitalisering og visualisering av gravplasser og kirkebygg.


  • Ny-kartlegging av gravplassen og digitalisering av gamle kart til ferdige gravkart i henhold til den nye SOSI-standarden, kartene er da klare for å brukes i kartmodulene fra EcclesiaGravlund eller eventuelt eget kartsystem hvis dere har det.
  • Våre droner tar høyoppløselige bilder som kan gi ortofoto og oversiktsbilder over gravplassen. Disse kan brukes både som bakgrunn for gravkartene og visualisering for eksempel på info-tavler eller hjemmesiden deres.
  • Eksisterende digitale data i andre formater som for eksempel DWG kan i de fleste tilfeller konverteres/tilpasses til den nye SOSI-standarden, dette vil da være gunstigere enn å foreta en ny-kartlegging.
  • Nøyaktig oppmåling og dokumentasjon av kirker og andre bygg kan vi også utføre ved hjelp av laserskanning. Vi har skannere og programvare som gjør at vi kan utføre jobben etter kundens behov, alt etter som hvilket omfang og nøyaktighetskrav man har.

Vi kan selvsagt også spesiallage temakart og lignende, det være seg for internt bruk eller for å presentere på en info-tavle på gravplassen.

3D-modellering & visualisering


Har dere en kirke dere virkelig vil vise frem, vil vi anbefale en 3D-modell som vi lager med den markedsledende løsningen fra Matterport.

Her kan man virkelig gå inn i bygget.


Ovenfor finner du et utdrag av tidligere utført konvertering og kartlegging med drone og GPS av kirkegårder i blant annet Hattfjelldal og Fjærland.

Våre kunder

Den Norske Kirke — Kirkelig Fellesråd: